Premierul desemnat l-a eliminat din guvernul Ponta pe "ministrul" Victor Alistar

Ultima actualizare: 17-08-2012 02:09

Ponta: Alistar nu va face parte din ministrii pe care ii propun acum Parlamentului

Premierul desemnat Victor Ponta a anuntat, joi, ca, pentru a nu pune in pericol investirea intregului Guvern si pentru a nu crea niciun fel de animozitate, a decis ca Victor Alistar sa nu faca parte din ministrii pe care ii va propune acum Parlamentului, precizand ca nu va face o alta nominalizare.

Premierul desemnat a spus ca nominalizarea lui Alistar a fost criticata, imediat, de catre adversarii politici, cum ar fi purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, dar si de catre presa.

El a adaugat ca, in aceste conditii, pentru a nu crea animozitate si pentru a nu pune in pericol investirea Guvernului, a decis ca Victor Alistar sa nu faca parte din lista ministrilor pe care ii propune Parlamentului.

Presedintele PSD a mai spus ca ideea unui departament in subordinea Guvernului pentru transparenta si pentru relatia cu societatea civila este buna si ramane in vigoare.

"Nu voi propune un alt nume", a mai spus Ponta. El a adaugat ca asteapta o decizie finala in legatura cu Alistar, iar apoi il asteapta cat de repede in echipa guvernamentala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO