Ponta si Tariceanu, piloti de cursa in Campionatul National de Viteza. Vezi pe ce loc au terminat

Dată publicare: 24-07-2011 18:06
Dată actualizare: 07-11-2012 22:40


Politicenii au si alte talente. Au dovedit-o astazi Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, amandoi piloti de cursa in Campionatul National de Viteza organizat la Sinaia.

Chiar daca a plouat, iar vremea nu s-a potrivit momentului, cei doi au reusit la final sa castige un onorabil loc trei. Inscris in concurs cu o masina de peste 300 de cai putere, presedintele PSD si-a lipit pe parbriz numele sponsorului principal: sotia sa, Daciana.

Inainte de start, in timp ce se poza alaturi de cativa sustinatori, Victor Ponta a fost intrerupt din sedinta foto de o doamna care ar fi vrut sa-i vanda flori. S-a urcat la volan convins ca traseul de 3 kilometri va fi mult ingreunat de ploaie.

Ploia i-a incurcat insa pe pilotii inscrisi la raliu. Unii s-au oprit in parapeti, iar altii au controlat mult mai greu masinile in curbele stranse de pe strazile din Sinaia.

Probabil singurul care s-a bucurat de vremea nepotrivita momentului a fost Calin Popescu Tariceanu. Masina lui, o Lancia veche de 40 de ani, a fost printre singurele cu tractiune pe fata. De altfel, a avut si un asistent de nadejde. Fiul sau cel mic, Mihai pasionat de carting. Chiar daca a plouat, oamenii au privit cursa de pe margine. In cursa au fost inscrisi 76 de piloti din toata tara.


VIDEO PROTVPLUS.RO