Parlamentarii au lasat legile deoparte si s-au pus pe taiat miei

03-04-2010 00:00

miel

De-a lungul anului se mai cearta, insa de Paste revin la sentimente mai bune. Parlamentarii nostrii au lasat zilele acestea politica pentru munca de jos.

Barbatii au mers la tara sa taie mieii, in timp ce doamnele au renuntat la costume elegante si bijuterii, care n-aveau loc in bucatarie.

Un prieten ii creste domnului senator Dumitru Constantin cateva oi si, ca in fiecare an, a venit sa-si aleaga mielul direct din plenul Parlamentului.

Mielul este sacrificat. Alesul supervizeza cu atentie toata operatiunea. In plus ne face si o marturisire: toata viata a respectat traditia taierii mielului si nu a cumparat de la piata.

Va poftim acum in casa familiei Turcan. Anul acesta, doamna deputat a primit un ajutor nesperat la vopsirea oualor. Micutul Eric a lasat jucariile deoparte, si-a tras niste manusi si a trecut la treaba.

De Paste si doamna deputat PNL Cristina Pocora schimba haina de parlamentar cu sortul si sedinta de plen, cu bucataria. Ne marturiseste ca a invatat sa faca friptura de miel mai mult din carti.

Sursa: Pro TV

Tags: paste,


VIDEO PROTVPLUS.RO