Olguta Vasilescu: PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China

28-04-2011 15:16

Elena Udrea

Senatorul PSD Olguta Vasilescu sustine ca PDL ar fi comandat 4 milioane de biciclete din China, care vor fi folosite drept "material de propaganda pentru urmatoarea campanie".

"Prima oara cand am auzit, m-am amuzat teribil. Doamne, ce le mai trece prin minte, ca sa ne intimideze! A doua oara, cand o sursa independenta de prima mi-a confirmat, am zis ca e incredibil... Dar, cand mi-a venit si pe o alta filiera, fara legatura cu primele doua, am zis ca a venit momentul sa ne ingrijoram!" - sustine Olguta Vasilescu.

Senatorul PSD afirma ca partidul de guvernamant ar fi comandat "tocmai din China" aceste biciclete, care vor fi folosite in scop electoral in urmatoarea campanie.

 "Daca sunt sau nu portocalii, n-as putea sa va povestesc... Dar informatia e sigura si imi parvine din doua judete diferite! Nu mai merge cu galeata, cu sacosa cu alimente, cu perechea de cizme portocalii, cu umbrela si cu ce dracu le mai trece prin cap! La un popor saracit si revoltat e nevoie de inovatie, de cadouri mai consistente! Si cum tocmai s-au scumpit biletele de autobuz sau de tren, iar statul asta slab nu mai poate duce in carca toti ingrasatii guvernarii Boc, e nevoie de putin sport!" - sustine Olguta Vasilescu pe blogul personal.

Ea mai afirma ca in fiecare judet se vor imparti 100.000 de biciclete chinezesti.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO