Moment neasteptat la sedinta de bilant a MApN. Traian Basescu a parasit sala fara nicio declaratie

Ultima actualizare: 28-02-2013 07:01

Moment inedit la sedinta de bilant a Ministerului Apararii. Imediat dupa ce intrevederea cu usile inchise s-a terminat, presedintele a plecat val-vartej fara sa faca nici o declaratie.

Au ramas in urma, premierul, ministrul apararii si ziaristii, usor uimiti.

Imediat dupa ce sedinta secreta s-a incheiat, gazda evenimentului - ministrul Mircea Dusa - a trebuit sa se tina dupa Traian Basescu, ca sa-l conduca.

Traian Basescu a plecat fara sa faca declaratii, desi, potrivit Administratiei Prezidentiale, nu avea nimic prevazut in programul oficial dupa bilantul de la Aparare.

Pentru prima data dupa multi ani sedinta a fost secreta. Presa n-a avut acces la informatiile sensibile prezentate de ministru si de Seful Statului Major in fata presedintelui si premierului roman.

Pe de alta parte, Ministerul Apararii a anuntat ca pensiile celor 160.000 de militari nu vor fi recalculate, chiar daca statul plateste din cauza unor erori 200.000 de lei in plus.

Oficialii au adaugat ca CSAT l-a mandatat pe ministrul Dusa sa negocieze cu Portugalia cumpararea unor avioane F16.

Seful Statului Major General a adaugat ca lipsa banilor se simte in armata atat prin dotarile deficitare, cat si prin pregatirea mai slaba a personalului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO