Mesajul apărut pe o clădire din Piața Victoriei de ziua lui Dragnea. Urările colegilor din PSD


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 28 Octombrie 2018 21:50
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Mesajul „La mulţi ani cu executare!” a fost proiectat, duminică seară, pe o clădire din Piaţa Victoriei din Capitală, de ziua de naştere a liderului PSD, Liviu Dragnea.

De cealaltă parte, colegii săi au transmis, prin intermediul filialelor partidului, urări de bine, vorbind despre „omul Liviu Dragnea”, fără de care România ar fi confiscată, transmite news.ro.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a împlinit duminică 56 de ani.

De ziua sa, reprezentanţii Asociaţiei Evoluţie în Instituţie au proiectat pe o clădire din zona Pieţei Victoria mesajul „La mulţi ani cu executare!”.

„De ziua lui, Piaţa Victoriei îi urează lui Liviu Dragnea un călduros la mulţi ani cu executare!”, este mesajul care însoţeşte fotografia postată pe pagina de Facebook a asociaţiei.

De partea cealaltă, colegii social-democraţi ai lui Liviu Dragnea i-au transmis prin mesaje publicate pe paginile de Facebook ale filialelor judeţene urări de la mulţi ani şi sănătate, întrcându-se în elogii la adresa liderului lor.

„Cu prilejul zilei de naştere a domnului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, Organizaţia PSD Mehedinţi îi adresează cele mai calde urări de sănătate, bucurii şi prosperitate, dorindu-i, totodată, să se bucure de multiple realizări în viaţa personală şi profesională. Folosim acest prilej pentru a-i transmite înalta noastră consideraţie şi de a-i adresa un călduros La mulţi ani!”, a scris PSD Mehedinţi pe pagina de Facebook.

Un deputat de Mehedinţi l-a sfătuit pe Dragnea să nu se lase niciodată înfrânt şi spune că de când se află în Parlament, cuvintele şi sfaturile date de liderul PSD i-au înflorit sufletul.

„LA MULŢI ANI,DOMNULE PREŞEDINTE! Vă doresc o viaţă plină de fericire alături de oameni vrednici să vă dăruiască bucurii şi recunoştinţă!Să nu vă lăsaţi înfrânt NICIODATĂ,pentru că Dumnezeu vă deschide în fiecare zi,noi căi pline de lumină! De un an,de când sunt în Parlament,cuvintele şi sfaturile dumneavoastră mi-au înflorit sufletul! VĂ MULŢUMESC!”, a scris Alina Teiş pe Facebook.

George Harabagiu, coordonator de comunicare online al PSD, a vorbit în postarea sa despre „omul Liviu Dragnea”, care a fost nevoit să suporte „cele mai josnice mojicii” şi fără de care România ar fi confiscată.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO