Mesaj pentru premierul Boc: sa-si faca ministrii sa cante aceeasi melodie

16-06-2010 00:00

Cezar Preda

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a spus ca premierul Emil Boc are un mesaj clar de sustinere de la parlamentarii PDL si de la partid. Cu toate acestea, Boc trebuie "sa-si faca ordine, astfel incat toti ministrii sa cante aceeasi melodie".


"Trebuie ca acest Guvern sa fie unul in care increderea romanului sa revina treptat", a adaugat Cezar Preda, aratand ca este treaba premierului daca va face o restructurare a ministerelor sau daca va face o remaniere.

Preda a precizat ca "este cert ca trebuie facut ceva pentru ca imaginea anumitor ministri si a Cabinetului in ansamblu sufera la ora actuala".

El a spus ca prim-ministrul va face o evaluare a fiecarui minister si ca doar Emil Boc "stie exact ce trebuia acestia sa faca si nu au facut, ce le-a spus el sa faca si ei nu au facut".

Oricum, vicepresedintele PDL nu ar renunta la niciunul dintre parlamentarii PDL care au votat pentru motiunea de cenzura. Preda sustine ca partidul are nevoie de fiecare om.

"Avem nevoie de fiecare om. Cred ca vor conta si discutiile cu colegii nostri. Depinde si ce vor ei. Cand esti in asemenea situatie, cand iei o decizie, te gandesti bine ce vrei tu. S-ar putea ca eu sa vreau ca ei sa ramana colegi cu mine in PDL si ei sa decida ca au facut acest gest pentru ca vroiau sa plece. Atunci lucrurile sunt clare. Dar eu nu as renunta la niciunul dintre ei", a explicat Preda.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26