Macovei: L-as urma pe Ungureanu intr-o noua miscare politica. Probabil si Preda, si altii din PDL

Ultima actualizare: 07-05-2012 16:53
Monica Macovei

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat ca l-ar urma pe premierul Mihai Razvan Ungureanu intr-o noua miscare politica, apreciind ca probabil la fel ar face si Cristian Preda si alti membri PDL.

"Este decizia lui Mihai Razvan Ungureanu. M-a bucurat foarte mult ce a spus, ca se gandeste la o miscare noua, este necesara o miscare noua in Romania. si eu am avut astfel de ganduri. Cum vrea sa o faca nu stiu, dar categoric nu poti doar sa te pui in fruntea PDL asa cum el este astazi.

PDL nu s-a curatat, cum nu s-au curatat nici celelalte doua, trei partide, desi sunt in opozitie, pentru ca in opozitie se curata partidele, dar sunt aceiasi baroni, dar o parte din PDL poate sa constituie baza acestui partid. in tara sunt organizatii locale si oameni minunati, buni, profesionisti, curati, cinstiti, care insa n-au ajuns in pozitii de putere. Daca se gandeste sa construiasca pe acest PDL, pe o parte se poate construi, nu in totalitate. Poate se gandeste la o miscare total noua", a afirmat Monica Macovei intr-o emisiune televizata, citata de Mediafax.

Intrebata daca l-ar urma pe Mihai Razvan Ungureanu intr-o noua miscare politica, Monica Macovei a raspuns: "Probabil ca da".

Chestionat daca este un grup in PDL care ar vrea sa mearga alaturi de Ungureanu, Macovei a spus: "N-am discutat, dar cred ca exista. Pot sa va spun despre mine si probabil la fel ar fi si in cazul lui Preda (Cristian Preda - n.r.). Asta pot sa va spun, nu am discutat cu altii".

"Eu sunt pentru orice formatiune noua pe partea dreapta formata din oameni integri", a subliniat vicepresedintele PDL.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, in urma cu o saptamana, ca simte o asteptare din partea populatiei si ca aceasta asteptare se va "structura" la un moment dat, dar ca mai intai are nevoie sa inregistreze performante la conducerea Guvernului. El a aratat ca simte vocea celor dezamagiti si care nu se mai prezinta la alegeri pentru a-si exercita dreptul de vot.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO