Liviu Negoita: PDL va avea propriul candidat la Presedintie. Ungureanu nu e membru PDL

Ultima actualizare: 02-05-2013 06:51
Liviu Negoita

Prim-vicepresedintele PDL Liviu Negoita a declarat, luni, ca PDL va avea propriul candidat la Presedintie, aratand ca in dezbaterea interna se pot inscrie si pesonalitati care nu fac parte din PDL si care sunt neangajate politic.

Cu toate acestea, el l-a exclus pe Mihai Razvan Ungureanu. "Domnul Ungureanu este angajat politic, are un partid", a precizat Liviu Negoita.

El a fost intrebat de catre ziaristi cum comenteaza propunerea lui Mihai Razvan Ungureanu ca formatiunile de dreapta sa aiba un candidat comun pentru prezidentiale. "Noi am spus ca PDL va avea propriul candidat la Presedintie. PDL, subliniez!", a precizat Negoita.

El a aratat ca in campania interna a PDL, care se va demara in toamna, se pot inscrie si "personalitati care nu fac actualmente parte din PDL", dar care "nu sunt angajate politic".

Intrebat daca Ungureanu poate fi candidat al PDL prentru prezidentiale, Liviu Negoita a raspuns: "Pai, este membru PDL?".

Negoita a fost intrebat si daca PDL ia in calcul o eventuala fuziune cu Forta Civica condusa de Mihai Razvan Ungureanu. "Cine doreste sa vina catre PDL, prin fuziune, putem discuta", a raspuns Liviu Negoita.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca dreapta romanesca este fragmentata, iar pentru a avea sanse trebuie sa stabileasca liste comune la alegerile europarlamentare, un candidat unic la prezidentiale si sa formeze un partid pana in 2016.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO