Liviu Negoita: Ma gandesc sa candidez la o functie in conducerea PDL

Ultima actualizare: 28-03-2013 06:56
Liviu Negoita

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoita a declarat ca se gandeste sa candideze pentru o functie de conducere in PDL, pentru ca este membru vechi si tine la acest partid.

El a precizat ca a participat la Conventie ca delegat al Sectorului 6, dar nu a votat, "pentru a nu se ajunge la interpretari".

Intrebat daca se gandeste sa candideze pentru o functie in BPN al PDL, Liviu Negoita a raspuns: "Vom vedea, ma gandesc. De ce sa nu ma gandesc? Pentru ca sunt un vechi membru al PDL, tin la acest partid, este un partid care a dat multora multe si trebuie sa intoarcem acestui partid, mai ales in momentele dificile, activitatea noastra cu ceea ce putem sa facem. Chiar imi pare rau ca s-a ajuns intr-o situatie in care nu am crezut ca se va ajunge".

Negoita a explicat ca el face parte din PDL Sector 3, dar ca cei din conducerea organizatiei au votat si au considerat ca el nu trebuie sa faca parte din delegatia sectorului.

"Am gasit o alta modalitate, sa fiu delegat la Sectorul 6, dar nu am votat, pentru a nu se ajunge la interpretari. Am dorit sa particip la Conventia partidului meu, dar, vazand ca exista aceste probleme, nu am votat, pentru a nu veni cineva «Liviu Negoita face parte din Sectorul 3 si a votat la sectorul 6»", a explicat Negoita.

Cristian Petrescu, lider al sustinatorilor motiunii Elenei Udrea, a declarat, ca tabara pe care o reprezinta va depune o noua contestatie in care cere renumararea voturilor la alegerile din PDL, existand nemultumiri in legatura cu raspunsul primit de la Comisia de organizare. la prima contestatie.

El a mai precizat ca Liviu Negoita s-a regasit pe listele de la Sectorul 6, dar nu figureaza ca ar fi votat, dupa ce organziatia Sectorului 3 a respins participarea sa ca delegat la Conventie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO