Vanghelie a predat o lectie de zoologie. Ce crede despre unii politicieni: "Behehe..."


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 16:22
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2011 21:33
Categorie: Stiri Politice

Pus la colt de liderul partidului, care i-a luat functia de sef al organizatiei din Bucuresti, Marian Vanghelie primeste ajutor de la Ion Iliescu.

Intre timp, creste tensiunea din partid dupa suspendarea lui. Unii presedinti de organizatii ar vrea sa fie reluat votul. "Imposibil", au raspuns liderii de la centru.

De fata cu cativa membrii ai partidei romilor, Marian Vanghelie a spus deschis, folosind onomatopee, ce crede despre anumiti politicieni: "Unii ne par simpatici pentru ca behaie: "Ehehehe... Unii ne par simpatici ca mormaie:  Behehehehe".

Din sala, unii aveau o intrebare pentru el: Sa ne spuna dc e sau nu tigan.

In apararea lui Vanghelie au sarit cativa lideri de organizatii. Sefa de la PSD Calarasi i-a cerut lui Victor Ponta sa reia votul de luni, in care s-a decis dizolvarea conducerii organizatiei de la Bucuresti, iar Marian Vanghelie a pierdut functia de presedinte.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a aratat, la finalul unei intalniri a conducerii PSD, suparat pe presa, reprosand ziaristilor ca isi bat joc de Marian Vanghelie.

"Marian Vanghelie sta mai prost cu limba romana si voi va bateti joc de el de fiecare data. El, ca fraierul, se lasa atras in emisiuni ca sa fie compromis si de asta sufera si membrii partidului, si nu il luati in serios"

, a spus Iliescu. El a participat la o intalnire cu reprezentantii PSD din sectoarele 1, 2 si 3 din Bucuresti.

Marian Vanghelie a afirmat luni ca nu poti sa conduci organizatia PSD Bucuresti daca nu esti bun, pentru ca in caz contrar "te ejaculeaza, adica te ejecteaza".

Ponta conduce si PSD Bucuresti. Vanghelie: Eu m-am nascut presedinte
Vanghelie a coborat din ceruri. Primarul sectorului 5 s-a dus la nunta din Buzau cu elicopterul
VIDEO PROTVPLUS.RO