Gigi Becali are 7 zile sa decida daca accepta sa fie "soldat" in PNL sau se duce "comandant" in PNG

Ultima actualizare: 10-02-2013 00:52

Dupa o intalnire cu seful sau, Crin Antonescu, parlamentarul a anuntat ca va apela la divinitate pentru a alege. Despartirea de PNL pare iminenta insa, cata vreme Antonescu i-a transmis lui Becali sa-si ia gandul de la o functie de conducere in partid.

"Saptamana asta cer sfaturi Imparatului Hristos, la rugaciune: "Sfatuieste-ma Doamne ce trebuie sa fac, ce-i mai bine pentru tara mea!". Imparatu' Hristos imi va lumina pasii. Mai mare incredere decat in El nu poti avea in nimeni, nici in mintea ta, care este nimic", a spus Becali.

Cu sau fara ajutorul divinitatii, Gigi Becali trebuie sa se hotarasca rapid daca mai ramane in PNL. Joi, milionarul s-a intalnit cu Crin Antonescu, in biroul acestuia de la Senat. Liderul PNL i-a trasmis scurt si la obiect lui Becali ca poate ramane in PNL cu doua conditii: sa renunte la visul de-a avea o functie de conducere si sa nu mai faca declaratii care strica imaginea partidului. La final, Antonescu a sugerat ca locul lui Becali nu mai este printre liberali, chiar daca i-a aruncat o privire plina de simpatie, ca unui prieten vechi si de nadejde.

La 3 luni dupa ce si-a luat carnet de membru PNL, Becali a reusit sa-si supere multi dintre colegi, sustin surse liberale. Acestia i-au cerut lui Antonescu sa scape de Becali pentru ca aduce prejudicii de imagine prin declaratiile sale, dar si prin problemele pe care le are cu justitia.

Pus sa aleaga, Gigi Becali a anuntat ca daca paraseste PNL-ul nu-l va mai sustine pe Antonescu la presedintie. Si asta in conditiile in care, pana nu de mult, se visa seful liberalilor, in cazul in care actualul lider PNL ar fi fost ales presedinte al Romaniei, in 2014.

Citeste si: Ce lovitura! A devenit cu $70 milioane mai bogat intr-o singura zi! Cea mai tare afacere posibila

Sunt cei mai bogati si tot nu le ajunge! Pacaleala de miliarde a celor de la Apple

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO