Geoana: Pentru mine si cei care cred in mine, viitorul suna bine

17-02-2011 00:20

Mircea Geoana

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat ca nu razboiul verbal impotriva unui fost presedinte de partid aduce puncte lui Victor Ponta sau PSD, Geoana apreciind ca, pentru el si pentru cei care cred in el, viitorul va suna bine.

"Destinul fiecarui om politic il decide in primul rand opinia publica romaneasca, nu-l decide nici domnul Ponta, nici oricine altcineva. Sunt absolut convins ca nu razboiul verbal impotriva unui fost presedinte de partid e cel care-i aduce puncte domnului Ponta sau PSD. In acest moment, exista un singur adversar comun, aceasta guvernare, acest regim politic, care a ajuns la epuizare, care cauta disperat solutii pe care nu le mai poate gasi", declara Mircea Geoana.

El adaauga ca, atunci cand esti la 10% incredere ca si actiune guvernamentala, in orice stat democratic, incerci sa schimbi acel Guvern, fiind un lucru elementar de politica, de manual.

"Ce obligatii are opozitia la ora actuala e sa lase frecusurile de acest gen, sa devina convingatoare pentru opinia publica romaneasca", mai spune Geoana.

Mircea Geoana nu se teme pentru viitorul sau. "Din punctul meu de vedere, ca om care a condus acest partid, care a adunat mai mult de cinci milioane de voturi in Romania si la o varsta care e matura pentru viata politica romaneasca, am toata increderea ca viitorul va suna bine pentru mine si pentru cei care cred in mine", conchide fostul presedinte al PSD.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO