Geoana, eliberat din functia de Inalt reprezentant al premierului. "Am dorit sa dau un pic de credibilitate Guvernului"

Ultima actualizare: 02-12-2014 07:00
Mircea Geoana

Premierul Victor Ponta a semnat, vineri, decizia prin care Mircea Geoana este eliberat din functia de Inalt reprezentant al prim-ministrului pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica.

Senatorul Mircea Geoana, exclus din PSD, a anuntat, vineri, ca a renuntat la functia de Inalt reprezentant al prim-ministrului, aratand ca a fost o functie in mare masura formala, pe care a acceptat-o "din dorinta de a da un pic de credibilitate" actiunii Guvernului.

Intrebat, la o conferinta de presa, daca va mai detine functia de Inalt reprezentant al Guvernului, Mircea Geoana a raspuns: "Nu voi mai fi in Guvern. A fost o chestiune pe care eu am acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii Guvernului".

"Este in mare masura formala, puteti considera ca ea a incetat, nici nu a fost o functie foarte activa, am folosit-o extrem de selectiv pentru chestiuni importante pentru romani", a mai spus Geoana.

Mircea Geoana a fost numit in 12 februarie 2014, de catre premierul Victor Ponta, drept Inalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica, post infiintat in cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifica si neremunerata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO