"Garcea" vrea sa fie independent. Mugur Mihaescu si-a dat demisia din Partidul Verzilor

02-10-2011 13:10

Mugur Mihaescu

Mugur Mihaescu si-a dat demisia din functia de presedinte executiv al Partidului Verzilor. El si-a anuntat fostii colegi ca vrea sa ramana in politica din postura de independent.

"I-am informat pe colegii din Partidul Verde ca intentionez sa raman in activitatea politica, dar voi lupta pentru administratia publica in calitate de independent. In slujba cetatenilor imi pun experienta mea de om de afaceri de succes. Am ales sa fiu independent si infirm orice zvon ca m-as inscrie intr-un alt partid politic”, a declarat Mugur Mihaescu, potrivit unui comunicat al Partidului Verzilor.

Astfel, Consiliul National al Partidului Verde a votat in unanimitate sambata, 1 octombrie 2011, pe Ovidiu Iane in functia de presedinte executiv.

Ovidiu Iane a candidat la alegerile prezidentiale din 2009 din partea PER si a trecut ca si vicepresedinte la Partidul Verde la inceputul acestui an.

"Prioritatea mea o reprezinta intrarea Partidului Verde in Parlamentul Romaniei. Romanii au nevoie de o alternativa formata din profesionisti preocupati de nevoile oamenilor. in promisiunile partidelor de la putere si ale celor din opozitia parlamentara nu mai crede nimeni. Ca si forta politica avem o mare responsabilitate, trebuie sa le recladim romanilor respectul de sine, sa vina si sa voteze cu adevarat schimbarea la alegerile viitoare.” - a declarat Iane.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO