Femeile din PSD s-au reunit pe litoral. Eugen Teodorovici, singurul bărbat din partid care le-a însoțit

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Femeile social democrate, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, s-au reunit pe litoral cu gândul să se felicite pentru realizările guvernării.

Dar câţiva protestatari, obişnuiţi ai mitingurilor din Piaţa Victotiei, le-au dat puţin planurile peste cap. Invitat la eveniment a fost şi liderul PSD Liviu Dragnea, care însă nu a mai ajuns.

Cu huiduieli a fost întâmpinat premierul la şedinţa femeilor social democrate ce se dorea festivă. De altfel, grupul de protestatari s-a poziţionat la intrarea în complexul din Mamaia cu mult înaintea începerii şedinţei.

Protestatar: - Am înţeles că nu mai aveţi bani pentru pensii şi salarii.

Lia Olguța Vasilescu: - Plimbă ursul!

Protestatar: - Urșii aceia pe care i-aţi omorât prin pădurile ţării?

După ce au scăpat de tirul de reproşuri, rând pe rând, femeile din guvern s-au lăudat cu realizările.

Într-adevăr au fost nişte probleme cu rectificarea bugetară. Nu vreau să critic pe nimeni, ci doar să spun că nu e cazul să sacrificăm nişte vieţi pentru nişte orgolii”, a transmis Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Dacă Liviu Dragnea nu a mai venit, deşi fusese invitat special, ministrul Eugen Teodorovici a încercat să le aline supărarea doamnelor pentru că nu-şi văd şeful de partid.

Femeia te ridică, femaia te coboară. Rovana, pot să fiu preşedinte la organizaţia de femei, că nu scrie că trebuie să fii femeie?”, a glumit Eugen Teodorovici în aplauzele colegelor de partid.

Pe de altă parte, premierul a vorbit despre demisia ministrului cercetării, Nicolae Burnete. Acesta şi-a anunţat vineri retragerea din cabinetul Dăncilă fără să spună de ce.

Sâmbătă, la Neptun, comitetul executiv al PSD se va reuni pentru a decide strategia politică, o posibilă remaniere şi un eventual demers de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO