Emil Boc, la Rata Pekineza. Premierul a mancat chinezarii cu betisoare

Dată publicare: 15-08-2011 12:40
Dată actualizare: 12-08-2012 00:59


mancare chinezeasca

Premierul Emil Boc, aflat in China, si-a organizat la finele saptamanii, la Beijing, un program mai lejer, in care a vizitat Palatul de Vara, Templul Cerului, Piata de Perle, s-a plimbat intr-un mall in zone izolate de fortele de securitate.

Surse din cadrul delegatiei oficiale a premierului au declarat agentiei Mediafx ca premierul, ajuns duminica la Beijing pentru intalnirea cu omologul sau chinez si oameni de afaceri, a folosit intreaga zi pentru a vizita mai multe obiective turistice, precum Palatul de Vara, Templul Cerului si Piata de Perle.

"Premierul a vizitat si un complex comercial, dupa ce a trebuit sa opteze pentru un traseu cu 45 minute inainte, la solicitarea fortelor de securitate.

Astfel, premierul s-a plimbat prin mall doar pe un traseu izolat de securitate, iar ceilalti membri ai delegatiei, ministri si consilieri, au putut intra la randul lor in magazine doar despartiti si la un anumit interval de timp", au relatat sursele citate.

Potrivit acestora, Boc si-a petrecut seara cinand la restaurantul "Rata Pekineza" (traducere Mediafax din Peking Duck), unde s-a folosit de betisoare pentru a gusta mancaruri traditionale chinezesti, si a asistat la un spectacol la Ceainaria Laoshe.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO