Elena Udrea, pe Facebook: "Premierul este haituit si se ascunde prin Caraibe"/"Presedintele se plimba cu Prima doamna"

13-08-2015 09:54

elena udrea agerpres

"Traversam o perioada grea, framantata, cu urmari imprevizibile", sustine Elena Udrea, intr-un mesaj publicat joi dimineata pe Facebook, in care analizeaza pe scurt activitatea presedintelui Romaniei, a premierului si ministrilor.
 

"Abulia celor insarcinati sa ia decizii si faptul ca nimeni nu este capabil sa traseze un drum clar pentru Romania, nimeni nu propune un proiect de tara, ne creaza un risc urias de regres", spune Elena Udrea.

Aceasta continua prin a afirmat ca "premierul este haituit si se ascunde prin Caraibe, iar la intoarcere ne povesteste despre curajul de-a da cu fuga-n ei", in timp ce "presedintele se plimba cu Prima doamna sub pretextul ca reprezinta tara".

Mesajul integral publicat de Elena Udrea:

"Traversam o perioada grea, framantata, cu urmari imprevizibile. Abulia celor insarcinati sa ia decizii si faptul ca nimeni nu este capabil sa traseze un drum clar pentru Romania, nimeni nu propune un proiect de tara, ne creaza un risc urias de regres.

Premierul este haituit si se ascunde prin Caraibe, iar la intoarcere ne povesteste despre curajul de-a da cu fuga-n ei.

Presedintele se plimba cu Prima doamna sub pretextul ca reprezinta tara. "Scump, domnule scump..."

As intreba: cate contracte si cate oportunitati au adus aceste vizite externe?

Parlamentul face tot ce a invatat mai bine: se ascunde sub pretextul vacantei.

Ministrii nu stiu de cine sa asculte (de Premier sau de seful de partid). Asa ca mai bine nu fac nimic.

Acestea toate se intampla in timp ce cat a mai ramas din democratia romaneasca se duce pe apa sambetei prin decizii luate din umbra:

Rejudecarea dosarului Rarinca si "spalarea" celor care au bagat-o nevinovata 6 luni in puscarie.

Deschiderea unor dosare adversarilor politici ai lui Victor Ponta de catre procurorul Tiberiu Nitu. Poate CSM ar trebui sa investigheze aceasta predispozitie a Procurorului General.

Nu imi propun sa ofer eu o directie pentru Romania, desi cu siguranta tara ar lua-o pe un drum, in loc sa stea pe loc ca acum. Imi propun insa sa atrag atentia asupra lucrurilor anormale care se intampla aici, in speranta ca vor prinde curaj si vor mai veni si altii care sa isi doreasca normalitate, democratie. Si poate, impreuna, vom vedea ce este de facut."

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO