Crin Antonescu: Basescu nu a zis nimic nou, convingerea mea este ca nu a spus adevarul romanilor

05-07-2012 12:15

Crin Antonescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, dupa discursul presedintelui in plenul reunit al Parlamentului pe tema suspendarii, ca seful statului nu a spus "nimic nou".

"Cred ca nu am auzit nimic nou astazi, nici in propunerea de suspendare, in documentul de suspendare pe care 154 de parlamentari ai Romaniei, intre care ma numar, au prezentat-o si nici in cuvantul, in pledoaria, in interventia de astazi a presedintelui. Sunt puncte de vedere care se cunosc de multa vreme, ele au fost, daca vreti, sistematizate, recapitulate", a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a precizat ca vineri probabil vor fi dezvoltate cele mai multe pozitii in cadrul dezbaterilor pe tema suspendarii presedintelui Traian Basescu.

"Cel mai semnificativ pasaj din pledoaria presedintelui este acela in care a pretins ca a spus adevarul romanilor. Convingerea mea este ca nu a spus adevarul romanilor si probabil ca in dezbaterea de vineri aceste pozitii vor fi din nou dezvoltate si argumentate", a mai afirmat Antonescu.
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO