Conflict intre Basescu si Dragnea, pe tema presupusei ferme de porci. "Eu in acea mocirla nu intru"

Ultima actualizare: 25-03-2017 07:49
Senatorul Traian Basescu participa la lucrarile in plen ale Senatului, la Palatul Parlamentului din Bucuresti

Liderul PMP si cel al PSD s-au atacat reciproc in Parlament miercuri la pranz.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si senatorul PMP Traian Basescu au avut un schimb de replici miercuri, in cadrul sedintei de plen reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos. Basescu i-a spus liderului PSD ca ar fi mai utila o comisie de ancheta pentru ferma de porci de la Tel Drum, social-democratul raspunzandu-i acestuia ca poate „sa se balteasca” in ce doreste, dar el nu va intra in aceasta „mocirla”.

„Domnule presedinte, stiu ca ati spus si data trecuta ca pe timpul dumneavoastra v-am atacat. Permiteti-mi sa va atac din nou. Decat o comisie de ancheta pentru bugetul guvernului Ciolos, mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci de la Tel Drum”, i-a spus Traian Basescu lui Liviu Dragnea.

Presedintele Camerei Deputatilor i-a replicat ca nu are de gand sa intre in aceasta „mocirla”.

„Domnule presedinte, legat de ferma de porci, nu stiam ca aveti si aceasta specializare. Eu va readuc aminte c suntem aici, nu acolo, ci in Parlamentul Romaniei. Dumneavoastra puteti sa va baltiti in ce vreti dumneavoastra, eu nu. Eu in acea mocirla nu intru. Dincolo de faptul ca sunt informatii mincinoase in ceea ce priveste unele legaturi financiare sau economice”, a afirmat Liviu Dragnea.

HotNews a relatat, vineri, ca fiul lui Liviu Dragnea este proprietarul unei ferme de porci pe care ar fi achizitionat-o printr-un intermediar, de la compania Tel Drum. Pe 1 februarie, MInisterul Agriculturii a pus in dezbatere publica un proiect de ordonanta privind acordarea de ajutoare financiare pentru crescatorii de porci, ajutoare de care ar urma sa beneficieze inclusiv ferma detinuta de Stefan Dragnea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO