Ce a găsit Clotilde Armand în biroul de primar lăsat liber de Daniel Tudorache

Ultima actualizare: 30-10-2020 21:56
Clotilde Armand
Facebook / Clotilde Armand

Noul primar al Sectorului 1 Clotilde Armand a scris pe Facebook concluziile după prima zi la primărie, menţionând contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă şi o gaură în buget de aproximativ 700 de milioane de lei.

Ea mai afirmă că în biroul predecesorului său Daniel Tudorache a găsit un distrugător de hârtie şi un baston de poliţist local, prezentând şi imagini.

”Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv; avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului”, notează Clotilde Armand.

Ea mai remarcă faptul că primăria nu este deloc digitalizată deşi există infrastructura necesară, concluzia sa fiind că telemunca este imposibilă în aceste condiţii.

”Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului”, afirmă Armand.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO