Basescu in Spania: "In 3 ani, va fi mai rentabil sa va intoarceti in tara!"


Ultimul update: Luni 26 Martie 2012 04:31
Data publicarii: Duminica 05 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice

Aflat in vizita de doua zile la Madrid, seful statului s-a intalnit cu romanii care lucreaza in capitala Spaniei si a primit premiul "Prieten al diasporei".

Eu nu va chem, dar daca aveti probleme aici, veniti acasa, ca sigur va gasiti de munca!
Traian Basescu
Presedintele Traian Basescu a fost primit cu entuziasm, sambata seara, de peste 3.000 de romani, adunati intr-un parc din Alcala de Henares, unde i-a fost inmanat premiul "Prieten al diasporei".

La intrarea in parc, romanii din Spania au primit stegulete si fulare cu inscriptia PDL, intreaga manifestare transformandu-se intr-un eveniment electoral. Acest lucru nu a parut sa-l deranjeze pe presedinte. Discursul presedintelui nu i-a impresionat pe romanii aflati la munca peste hotare.

La plecare, Basescu si-a luat ramas bun de la oameni intr-un mod original: s-a cocotat pe masina.

Sa faceti din Romania o Spanie fara corupti!
Roman stabilit in Spania, catre Basescu
Inainte de a se intalni cu romanii din Alca de Henares, presedintele a participat la slujba Bisericii Adventiste din Madrid, unde a primit o Biblie.

Duminica, seful statului a fost la Forumul Asociatiei Romanilor din Diaspora. Cativa participanti i s-au plans ca au intalnit consuli ai Romaniei in diferite tari, care nu stiau nicio limba straina. Presedintele le-a raspuns ca, dupa alegerile din noiembrie se va face curatenie in randul consulilor romani. "Multi dintre acestia sunt in prezent alesi din clientela politica a Guvernului", a mai declarat Traian Basescu.

Basescu: Vocea romanilor din diaspora nu e suficient de puternica
Traian Basescu:
Spania nu va mai angaja capsunari
VIDEO PROTVPLUS.RO