Antonescu: Implicarea lui Ponta si Dragnea in subiectul LPF n-a aratat bine, e o chestiune culturala

Ultima actualizare: 22-11-2013 01:21
Crin Antonescu, Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca implicarea premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea in subiectul legat de conducerea LPF nu a "aratat bine" si nu a fost "cea mai fericita imagine".

"Dincolo de implicare sau non-implicare, am sa dau un raspuns care nu vreau sa para cinic. Dom’le, aici e o chestiune culturala pentru mine - si sper ca domnul Dragnea sa nu simta si asta ca pe un pumn in cap, ca nu e, e o remarca amicala.

Daca vrei ca prim-ministru, ca viceprim-ministru, sa influentezi - in limitele legii, evident - alegerile astea, poti sa o faci, dar altfel, nu in felul asta. in felul asta nu arata bine. (...) Pentru ochiul meu nu a fost cea mai eleganta imagine si cea mai fericita imagine. (...) Poate a fost o intamplare, cum spune domnul Dragnea, dar n-a aratat bine", a declarat Antonescu, potrivit Mediafax, care citeaza B1Tv.

Liderul PNL a mai afirmat ca in locul lui Victor Ponta nu ar fi fost implicat in acest subiect.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica la ProTV, raspunzand unei intrebari, ca este bucuros ca Gino Iorgulescu a ajuns presedintele LPF, pentru ca era nevoie de o schimbare, insa a precizat ca nu el a organizat alegerile si ca nu el a votat.

"Si eu si premierul suntem foarte buni prieteni cu Gino Iorgulescu si l-am incurajat sa mearga pana la capat si sa candideze pentru a doua oara. in acea zi am stat pana seara tarziu la Guvern si eu si premierul cu fiecare ministru pentru buget si am fost la mine acasa, unde am un apartament inchiriat, foarte aproape de acel minihotel, care nu cred ca e al lui Dorin Cocos, ca am inteteles ca asa a iesit in presa. si am fost sa mancam la acel hotel - eu stau singur in Bucuresti, el mi se pare ca Daciana era plecata, am fost amandoi sa mancam.

In acel hotel era si Gino si sigur ca a aflat si am urcat sus si am baut o apa si o cafea si, sigur, am vorbit cu el. Dar nu noi, nu eu am organizat alegerile. Nu inseamna ca nu stiu sa le organizez, dar nu le-am organizat eu. Nu eu am votat, nu Victor a votat", a spus Dragnea.

El a subliniat insa ca era nevoie de o schimbare in fotbal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO