Anastase:Obiectivul PDL e legat de Codului Muncii, nu de inlocuirea lui Boc

28-02-2011 00:01

Roberta Anastase

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca obiectivul prioritar al Guvernului si al coalitiei de guvernare este adoptararea Codului Muncii si nu inlocuirea premierului Emil Boc.

Intrebata daca s-a mai vorbit despre schimbarea lui Emil Boc din functia de premier, Roberta Anastase a spus ca PDL are de trecut o posibila motiune de cenzura a opozitiei, ceea ce este mult mai important decat schimbarea primului-ministru.

"Obiectivul nostru actual este legat de trecerea Codului Muncii. Suntem in fata unei asumarii, cel putin aceasta a fost declaratia publica pe care a facut-o primul ministru. Urmeaza o perioada in care opozitia se va folosi de instrumentul pe care il are la dispozitie si care este cel al motiunii. Prin urmare, avem de trecut o motiune de cenzura pe un proiect de reforma care este extrem de important pentru Romania", a declarat Roberta Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a fost prezenta, duminica, la Vaslui, unde a participat la alegerile Organizatiei Judetene Vaslui a PDL.

Presedinte al PDL Vaslui a fost ales Dan Marian, care a indeplinit functia de presedinte interimar timp de un an. El a fost singurul candidat pentru postul de lider al organizatiei judetene vasluiene.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO