Anastase il critica dur pe Ponta:"E doar un procuror ratat.Coruptii ca el n-au ce cauta in justitie"

Dată publicare: 08-10-2011 15:09
Dată actualizare: 02-11-2012 12:08


Roberta Anatase si Victor Ponta

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, sambata, la Pitesti, ca Victor Ponta este "un procuror ratat", "un om care a esuat pe malul stalinist al Romaniei".

"Am vazut pe domnul Victor Ponta repetand in mod aproape obsesiv in cadrul ultimelor dicursuri faptul ca doreste sa se intoarca la meseria lui de procuror. (...) Sa-i spunem lui Victor Ponta ca justitia astazi este libera. Ca justitia isi face propria ei curatenie in interior si ca oameni corupti ca Victor Ponta nu mai au ce cauta in sistemul de justitie. Oameni corupti, profund corupti, trebuie sa-si gaseasca doar rezolvarea problemelor intr-un sens drept in justitie, dar in niciun caz sa nu fie cel care sa judece sau sa ancheteze. Despre asta vorbim si asta este raspunderea noastra sa asiguram in continuare libertatea justitiei, iar sistemul, un sistem comunist, un sistem dictatorial, un sistem care impune teroarea, nu mai trebuie sa existe in Romania. Profund imatur, Victor Ponta nu este decat un procuror ratat, un om care a esuat pe malul stalinist al Romaniei", a spus Roberta Anastase, citata de Mediafax.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a participat, alaturi de presedintele PDL, Emil Boc, de Teodor Baconschi, Wiliam Branza, Theodor Paleologu si Florin Popescu, la sedinta de constituire a Comisiei de justitie, drepturi cetatenesti si relatii externe a PDL, care are loc la Pitesti.

Singurul candidat la presedintia Comisiei este senatorul de Arges, Mircea Andrei.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO