192 voturi pentru si 35 impotriva inceperii urmaririi penale a lui Ridzi

Ultima actualizare: 21-10-2012 01:30

Camera Deputatilor a aprobat cu 192 voturi "pentru" si 35 "impotriva", hotararea privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi.

Deputatii s-au exprimat asupra acestei hotarari prin vot secret cu bile.

Hotararea Camerei Deputatilor precizeaza ca, avand in vedere solicitarea Parchetului ICCJ de incepere a urmaririi penale a Monicai Iacob Ridzi, Camera Deputatilor cere urmarirea penala a fostului ministru.

Procurorul general Codruta Kovesi a trimis, in 23 iulie, Parlamentului solicitarea de declansare a procedurilor pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, cercetata in cazul contractelor cu Artisan si Mark privind organizarea evenimentelor de Ziua Tineretului.

Inainte de vot, deputatii PDL, PNL si ai PSD au anuntat, in plenul Camerei, ca vor vota in favoarea cererii procurorului general privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, in timp ce UDMR a anuntat ca deputatii Uniunii vor vota "conform propriilor convingeri".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO