VIDEO. Un campion UFC a intervenit în protestele din SUA. Cum a reacționat la adresa celor care vandalizau

01-06-2020 16:44


jon jones ufc

Campionul UFC, Jon Jones, s-a înfuriat pe mai mulți tineri protestatari, pe străzile din Albuquerque, New Mexico, scrie rt.com.

Luptătorul a fost filmat în timp ce merge către tinerii care purtaru măști și le-a cerut să-i dea spray-urile cu care scriau mesaje de protest.

”-Dă-mi, spray-ul! / -Nu am făcut nimic! / -Ți-am spus să mi-l dai!”, este o parte din dialogul surprins în clipul postat de Jones pentru cele 5 milioane de fani de pe Instagram.

”Au dat peste cine nu trebuia”, s-a amuzat unul dintre aceștia. Momentul a avut loc în timpul protestelor de duminică seară.

Vedeta din Ultimate Fighting Championship a scris și un mesaj prin care dezaprobă comportamentul agresiv al celor care au ieșit să protesteze după moartea lui George Floyd.

”C... ăsta mai este despre George Floyd? De ce d… ne distrugeți orașul?!”, a scris Jones.


Acesta a îndemnat locuitorii să își apere orașul și le-a cerut adulților să își convingă membrii familiei să rămână noaptea acasă.

”Ca bărbat tânăr de culoare, și eu sunt frustrat. Dar nu asta e calea, începem să transformăm o situație dificilă într-una și mai rea!”, a fost mesajul lui Jones.

Sursa: M.I.

VIDEO PROTVPLUS.RO