VIDEO. O profesoară de 62 de ani, arestată la mitingul lui Trump. ”Nu mi-a venit să cred”

Ultima actualizare: 23-06-2020 15:13
sheila buck arestata tulsa
youtube.com

O profesoară de 62 de ani din SUA a anunțat că va depune plângere, după ce a fost arestată la mitingul electoral organizat de președintele Donald Trump în Tulsa, scrie abc7news.

Sheila Buck a apărut la evenimentul de sâmbătă purtând un tricou pe care era inscripționat ”Nu pot să respir”, ultimele cuvinte spuse de George Floyd înainte să moară în timp ce era arestat în Minneapolis.

Ea a avut bilet și a reușit să intre în zona rezervată de organizatori. Sheila a fost găsită de agenți în timp ce era așezată pe trotuar și se ruga.

Femeia a refuzat să plece și i s-a spus că este arestată pentru încălcarea proprietății. ”Nu am mai fost arestată niciodată în viața mea!”, a spus ea în timp ce era escortată de doi agenți de poliție.

Profesoara spune că va depune plângere contra orașului Tulsa și a celor care se ocupă de campania electorală a lui Donald Trump.

”Nu mi-a venit să cred că asta s-a întâmplat în orașul meu, în America zilelor noastre. Nu am nicio idee de ce am fost invitată să plec, dar pot să presupun că a fost din cauza felului în care eram îmbrăcată”, a spus Sheila pentru Washington Post.

Profesoară de artă la o școală catolică, aceasta spune că a avut în majoritate elevi de culoare și că a văzut cum ei erau discrimați în timpul excursiilor pe care le organiza.

Sheila s-a decis să lupte împotriva rasismului din Tulsa când a văzut clipul în care George Floyd a încetat din viață.

”În acel moment am știut că viața mea s-a schimbat. Fac asta pentru umanitate. Refuz să mai fiu un martor tăcut”, a spus profesoara de artă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO