Venezuela se confruntă cu o nouă pană de curent la nivel național. GALERIE FOTO


Ultimul update: Marti 26 Martie 2019 10:36
Data publicarii: Marti 26 Martie 2019 10:32
Categorie: Stiri externe
Venezuela se confruntă cu o nouă pană de curent la nivel național - 10

În Venezuela s-a produs luni a doua mare pană de curent, după cea din 7 martie, care a afectat ţara timp de o săptămână, relatează AFP.

 

Alimentarea cu energie electrică s-a întrerupt la ora locală 13.20 în majoritatea cartierelor din capitala Caracas, iar pe Twitter se semnalează lipsa curentului şi în alte mari oraşe din vestul ţării, printre care Barquismento şi Barinas, precum şi în zona de frontieră cu Columbia. La Maracaibo, potrivit utilizatorilor de internet, tensiunea este instabilă şi cu întreruperi, potrivit Agerpres

Venezuelenii folosesc din nou online hashtag-ul #SinLuz (fără lumină), lansat în perioada precedentă de cădere a sistemului energetic naţional, când s-au confruntat cu efecte care au mers de la sistarea alimentării cu apă la imposibilitatea de a comunica şi de a cumpăra alimente şi carburanţi.

Potrivit unui studiu al parlamentului venezuelean, controlat de opoziţie, numai jumătate din spitalele din ţară dispun de generatoare proprii. Opoziţia a pus prima mare pana de curent pe seama lipsei de investiţii în infrastructură şi întreţinere, în timp ce guvernul socialist condus de Nicolas Maduro a acuzat un atac cibernetic american asupra celei mai mari centrale electrice din Venezuela.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Două avioane militare ruseşti, trimise în Venezuela. Ar fi pline cu soldaţi şi arme
Oamenii din Venezuela au din nou apă la robinet, dar este neagră. Explicaţia oficială
Imagini dramatice în Venezuela. O mamă merge pe străzi cu fiica sa moartă în brațe
FULLSCREEN
Venezuela se confruntă cu o nouă pană de curent la nivel național. GALERIE FOTO
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO