Vedete mutilate in Photoshop. Gafe incredibile facute de cele mai mari reviste din lume

Ultima actualizare: 09-06-2012 06:35
revista vogue, Adam Levine

In loc de retusuri care sa le ascunda micile defecte, vedetele au parte uneori de surprize foarte neplacute, in urma retusarii pozelor in Photoshop. Nu se intampla doar amatorilor, ci si unor reviste de prestigiu, precum Vogue sau Glamour.

Una din cele mai bizare gafe este cea de pe coperta Russian Vogue, unde cantaretului Adam Levine pare sa-i lipseasca o parte din bust. Probabil ca fotograful a dorit sa-l faca sa para mai slab, dar rezultatul final este de-a dreptul sinistru.


O alta revista celebra care gafeaza in acest mod este Glamour. Pe coperta editiei din luna noiembrie, actrita Kristen Stewart, vedeta din Saga Amurg, apare fara bratul stang. Autorii acestei prelucrari nereusite sunt probabil aceiasi care i-au distrus imaginea cantaretei Fergie, taindu-i o parte din bust si afisandu-i picioare de marimi diferite.


Daca tot a venit vorba de picioare, o alta aparitie stranie este Beyonce, cu niste picioare incredbil de lungi si subtiri. Iar abdomenul ei este perfect plat, desi vedeta este insarcinata si urmeaza sa nasca in luna februarie.

Si familia regala a Marii Britanii a avut motive de nemultumire in privinta Photoshopului. Talia si bratele Ducesei de Cambridge au fost modificate exagerat, intr-un numar dedicat nuntii regale din luna mai.

Dincolo de posibilele reclamatii ale vedetelor, retusarea exagerata a fotografiilor are un rol negativ, in special asupra tinerilor, care cred ca trebuie sa arate perfect, la fel ca pozele din reviste, fara sa-si dea seama ca acele imagini sunt de fapt foarte departe de adevar. Asociatia medicala americana a atras atentia asupra acestui risc.

S-ar putea sa nu mai vezi femei perfecte in reviste. Iata motivul

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO