Va intrebati daca se mai vinde luxul in timp de criza?


Ultimul update: Marti 03 Iulie 2012 04:17
Data publicarii: Joi 18 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Valencia gazduieste un targ destinat celor mai exclusiviste bijuterii, celor mai stralucitoare masini, ca sa nu mai vorbim de iahturi, adevarate palate plutitoare.

 

In ultimul an, criza a inghitit 2.000 de miliarde de dolari din averea totala a bogatasilor planetei. Le-au mai ramas insa destui bani in conturi pentru un astfel de eveniment.

Nu e ieftin nici macar sa privesti minunatiile. Biletul de intrare costa 200 de euro. O suprafata de expozitie de 4.000 de metri patrati este dedicata produselor de mare lux, de la ceasuri incrustate cu diamante, pana la iahturi sau limuzine valorand sute de mii de euro.

Printre bijuteriile expuse se numara si o diadema care a apartinut Evitei Peron. Aura istorica ii sporeste si mai mult valoarea, estimata la trei milioane de euro.

Un Bentley, personalizat pana la cele mai marunte detalii, costa 250.000 de euro, banii cu care puteti avea intreaga colectie limitata de 20 de ceasuri Pierre de Roche.

Daca nu va intereseaza bijuteriile sau ceasurile, puteti incerca un iaht.

Desigur, isi permit noile investitii doar multimilionarii, mai ales din regiunea Golfului, China si Rusia. Se mai gasesc, insa, destui si prin Europa Occidentala sau Statele Unite.

Criza? Au explodat cheltuielile la Palatul Elysee!
Europenii nu mai pleaca in concediu! I-a lovit criza!
Criza duce la gesturi necugetate! Masini distruse pentru banii de asigurare
VIDEO PROTVPLUS.RO