Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de copii, la Glasgow: „A făcut-o intenționat”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Politie Marea Britanie
iStock

Un șofer a intrat cu mașina, în mod voit, într-un grup de copii care se afla pe trotuar, în cartierul Castlemilk in Glasgow.

Incidentul a avut loc sâmbătă, când șoferul unui autoturism argintiu a intrat în mod intenționat în cei cinci copii, cu vârste între 12 și 14 ani, care se aflau pe strada Stravanan.

Ca urmare a incidentului, trei fete și un băiat au ajuns la spital cu răni minore, însă o fată de 14 ani este în stare gravă, informează Evening Standard.

„Șoferul a intrat în grupul de copii intenționat și de aceea tratăm cazul ca pe o tentativă de omor. Poliția face o anchetă amănunțită pentru a-l găsi pe șofer, pe pasagerul său, cât și vehiculul. Cer tuturor martorilor să ofere informații. Vom institui patrule de poliție în zonă, pentru protejarea comunității locale”, a spus reprezentantul poliției, Peter Sharp.

Furioasă, mama unei victime și-a exprimat frustrarea pe Facebook: „Fiica mea a fost printre copiii răniți. Când o să se oprească această mizerie? Copiii nevinovați au fost răniți, ceea ce e o rușine.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO