Un francez s-a imbogatit dupa ce a mostenit o proprietate in Normandia. Descoperirea facuta in casa i-a adus 3.5 mil EURO


Ultimul update: Sambata 26 Noiembrie 2016 07:05
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2016 11:53
Categorie: Stiri externe

Un barbat din Franta a facut o descoperire extraordinara in casa pe care a mostenit-o recent.

Dupa ce s-a mutat, barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a gasit o adevarata comoara inauntru. Barbatul a mostenit o casa in Franta, in Normandia iar cand s-a mutat acolo a gasit in interior 100 de kilograme de monede, pe care le-a vandut ulterior la licitatie pentru suma uriasa de 3.5 milioane de EURO, conform The Telegraph.

"Erau 5000 de monede de aur, doua lingouri de aur care cantareau fiecare 12 kilograme si inca 37 care cantareau 1 kilogram fiecare. Erau ascunse peste tot in casa, in mobila, sub podea si in baie" a spus acesta. Prima data cand a vizitat casa, acesta nu a observat nimic. Abia dupa ce a inceput sa faca modificari prin casa si sa mute mobile a facut descoperirea impresionanta.

Insa, din cauza taxelor din Franta, barbatul nu va primi intreaga suma, ci abia jumatate din cat a castigat la licitatie. Conform legilor din Franta, taxele de mostenitor se ridica pana la 45% din valoare.

Nu este prima data cand este descoperit aur intr-o proprietate din zona Normandiei. Cel mai probabil, aurul a fost ascuns in perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial.

VIDEO PROTVPLUS.RO