Un cimpanzeu a mutilat o femeie din SUA. Victima a pierdut jumătate din sânge și a orbit

Dată publicare: 13-05-2021 11:41
Dată actualizare: 14-05-2021 10:28


Un cimpanzeu a mutilat o femeie din SUA. Victima a pierdut jumătate din sânge și a orbit

Eveniment șocant în Statele Unite ale Americii. Un cimpanzeu a atacat cu sălbăticie o femeie. Animalul i-a smuls fața victimei, care a orbit.

Charla Nash a fost atacată de Travis, un cimpanzeu de peste 90 de kilograme, în casa prietenei sale, Sandra Herold, informează Daily Star.

Disperată, proprietara maimuței a sunat imediat la numărul de urgență 911. Sandra Herold a plâns în hohote la telefon și i-a mărturisit operatorului că animalul ei de companie „mănâncă” fața prietenei sale. În tot acest timp, maimuța urla în fundal.

Timp de 12 minute chinuitoare, Sandra a cerut insistent ca poliția să vină de urgență acasă la ea și să-l împuște pe Travis, animalul pe care îl creștea de 14 ani.

„Spune-mi, ce face maimuța?”, a întrebat operatorul.

"A sfâșiat-o! Grăbește-te! Grăbește-te! Te rog!", a răspuns Herold, apoi a adăugat „I-a smuls fața! Îi mănâncă fața”.

„Armă! Trebuie să-l împuște! Vă rog! Vă rog! Repede! Repede! Vă rog! Nu pot. Nu pot ... O mănâncă! O mănâncă! Vă rog! Dumnezeule! Vă rog! Unde sunt? Unde sunt? (n.r. - polițiștii)", a mai spus femeia.

Disperată, ea l-a înjunghiat în spate pe animal, apoi l-a lovit în cap cu o lopată.

În cele din urmă, oamenii legii și-au făcut apariția la locul incidentului, iar Travis a fost ucis. În mod uimitor, victima cimpanzeului, Charla Nash, a supraviețuit atacului, care a avut loc la 16 februarie 2009.

Paramedicii au venit și ei la fața locului. Din cauza gravității rănilor, aceștia nu și-au putut da seama dacă victima, care pierduse jumătate din sângele pe care îl avea în organism, era femeie sau bărbat.

Printre altele, Travis i-a smuls Charlei pleoapele și i-a rupt nasul, apoi a scalpat-o și s-a înfipt în ochii ei. Fălcile i-au fost deplasate în totalitate și a rămas cu leziuni cerebrale.

Încă nu se știe de ce Travis - o celebritate locală, care mânca homar în restaurante - a atacat-o pe femeie.

Mai târziu, Sandra a dezvăluit că în ziua atacului i-a administrat cimpanzeului o doză puternică de Xanax, după ce a observat că acesta era „agitat”.

Ea a afirmat că animalul a reacționat așa deoarece Charla avea părul aranjat altfel.

Totuși, adevărul ar putea fi altul. La vârsta de 14 ani, instinctele maimuței de peste 90 de kilograme ar fi putut deveni prea puternice.

Sandra Herold avea grijă de Travis de pe vrea când acesta avea doar trei zile. Ea cumpărase animalul cu 50.000 de dolari.

În prezent, Charla Nash este oarbă și complet dependentă de personalul casei de îngrijire în care trăiește.

 

Sursa: Daily Star

Tags: cimpanzeu, femeie, atac, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO