Un actor a înjunghiat un băiețel de 11 ani într-o "casă bântuită" din SUA

Ultima actualizare: 26-09-2021 11:14
Un actor a înjunghiat un băiețel de 11 ani, într-o
Captură YouTube

Copilul abia începuse aventura în "casa bântuită", o locație populară în orașul Berea, statul american Kentucky, când un actor, care manevra un cuțit adevărat, a încercat să-l sperie, dar l-a lovit și l-a tăiat la picior, informează CNN.

Incidentul a avut loc la data de 18 septembrie, iar Rodney Geffert, președintele Night Scream Entertainment, operatorul care deține locația , a declarat că "a fost un accident nefericit".

"S-a apropiat de fiul meu cu cuțitul în mână. Probabilactorul a intenționat să-l sperie, numai că fiul meu i-a răspuns: 'E fals. Nu mi-e frică!'", a povestit mama băiatului, Karen Bednarski.

Angajatul "casei bântuite" a încercat să simuleze o lovitură, numai că, din păcate, a lovit sandalele copilului și l-a tăiat la degetul mare al piciorului drept.

Băiatul a fost transportat imediat în zona de prim ajutor, unde un medic i-a dezinfectat rana. Mama copilului a refuzat îngrijiri medicale suplimentare pentu fiul ei.

Apoi, băiatul și mama lui au reluat traseul prin casa groazei. "Nu am vrut să fac o scenă", a spus Karen Bednarski.

Operatorul "casei bântuite" aplică reguli și protocoale stricte. Acesta nu le permite actorilor să poarte arme reale, ci doar recuzită din cauciuc și spumă.

"A făcut ceva ce nu trebuia să facă. Nu tolerăm așa ceva", a transmis administratorul.

Tom Walker, ofițer de poliție în Berea, a declarat că actorul în vârstă de 22 de ani a fost acuzat de agresiune din neglijentă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO