Holocaustul chinez: perioada cand diavolul s-a intrupat in om. Citeste o poveste socanta. FOTO

Holocaust chinez

Cu totii cunoastem atrocitatile pe care germanii le-au facut in Cel De-al Doilea Razboi Mondial: evreii au fost ucisi si torturati in lagare de concentrare, au fost cobai in experimente socante, ce au lasat urme adanci in civilizatie.

Copiii japonezi nascuti inainte de 1900 erau crescuti sa urasca China. Era de datoria fiecarui cetatean japonez sa se supuna imparatului, care era declarat ca fiind fiul cerului.

In 1868 religia era un "bun" al statului, iar capul bisericii era insusi imparatul. Codul moral al acestei religii era acela al luptatorului: fiecare cetatean era crescut sa lupte, moartea in cinstea imparatului era considerata ca o carare catre viata vesnica.

Pe 25 iulie 1927 a fost prezentat inaintea imparatului Memorialul Tanaka, care era de fapt un plan de cucerire a lumii. Acest plan se aseamana foarte mult cu ceea ce avea Hitler in mine, in Cel De-al Doilea Razboi Mondial.

Citește și
Tablou
Supravietuitorii Holocaustului pot recupera obiectele confiscate de nazisti
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Acest plan prezenta patru etape care aveau sa duca la cucerirea lumii, intai prin Asia, iar dupa aceea prin Vest:

- Cucerirea Manchuriei

- Cucerirea Chinei

- Stabilirea de baze militare in Pacific

- Cucerirea SUA

In comparatie cu Japonia, China este o tara de dimensiuni mult mai mari, iar pentru a o cuceri, Japonia s-a gandit sa apeleze la metode psihologice si militare pentru a-si inspaimanta inamicul.

In 13 august 1937, Japonia a invadat China prin Shanghai. Razboiul a inceput prin bombardarea civililor in Shaghai si Nanjing, pentru a baga frica in inamici. 700.000 de trupe chineze trebuiau sa apere Shanghaiul.

Timp de mai multe luni oameni simpli au cazut victime intr-un razboi dus de "Dumnezeul japonezilor". Apararea chinezilor a inceput sa subrezeasca dupa ce 300.000 de oameni si-au pierdut viata. Toti soldatii care au fost prizonierii japonezilor au fost torturati si ucisi.

Pentru ca au reusit sa preia controlul orasului Nanjing, japonezii, insetati de sange, au inceput sa violeze femei si copii nevinovati, doar pentru a se distra.

Orasul Songjiang, cu o populatie de 300.000 de oameni a fost complet ras de pe fata pamantului. Tactica japonezilor era de a cuceri orase si sate din ce in ce mai mari, de a le arde si a omori orice persoana care ar fi incercat sa scape din mainile lor.

Mame, bunici si fetite erau violate si arse de vii. Femeile tinere au fost transformate in jucarii sexuale pentru a satisface placerile carnale ale soldatilor japonezi.

Pe 17 decembrie 1937, soldatii japonezi si-au facut intrarea triumfala in inima orasului Nanjing: au aliniat barbati si copii si i-au impuscat in cap, pentru a le demonstra tuturor ca ei detin puterea si controlul.

Insa de aici incolo incepe masacrul: au inceput sa tortureze civili, iar trupurile lor mutilate erau lasate la vedere, pentru a-i inspaimanta si mai tare pe chinezi.

Daca tortura si crimele nu erau suficiente, pentru a spori teroarea, japonezii foloseau oamenii ca tinte vii in timp ce ei trageau cu baioneta. Mai mult, capturau grupuri mari de oameni, ii legau manunchi cu sarma ghimpata, turnau benzina peste ei, apoi le dadeau foc. La acest spectacol macabru asistau soldatii japonezi, care se distrau copios in fata acestui tablou sumbru.

"Cand benzina era aprinsa, trupurile arzande se zbateau teribil din cap pana in picioare, iar scena intreaba era de o barbarie greu de privit. Cu toate astea, soldatii japonezi radeau isteric la acest tablou", povesteste un cetatean al orasului Nanjing.

"Ne distram cand omoram chinezi. Ori le dadeam foc de vii, ori ii aruncam in foc, ori ii bateam pana cand isi dadeau suflul. Cand erau in agonie, ii aruncam in niste santuri, le dadeam foc si ii torturam astfel pana mureau. Toti soldatii japonezi se distrau in acest fel. Era ca si cum am fi omorat caini sau pisici", povestea pe atunci un soldat japonez.

Femeile cu varste intre 3-80 de ani erau violate si omorate. Mii de femei erau fortate sa se prostitueze, unele erau legate de pat, cu picioarele departate, pentru a permite sa fie violate in repetate randuri. Femeile erau fortate sa se infatiseze inaintea soldatilor inainte si dupa viol.

Un liceu - Gingling - a fost transformat intr-o "Toaleta Publica". Aici femeile erau violate zi si noapte.De regula actul sexual se petrecea in fata membrilor familiei, sau in fata sotilor, care priveau neputinciosi la calvarul prin care treceau sotiile lor. Femeile mai frumoase aveau un loc "privilegiat" - erau legate cu picioarele departate si violate de peste 100 de japonezi in fiecare zi.

De multe ori soldatii voiau sa experimenteze noi moduri de distractie: penetrau vaginul femeilor cu baioneta, sau cutitul sau bate de bambus.

Femeile insarcinate erau taiate, iar fetusul era aruncat din corpul lor. Copilul unei chinezoaice a fost adus inaintea unui comandant japonez, infipt intr-o baioneta, iar barbatul l-a aplaudat pe soldat, si a inceput sa rada.

Soldatii japonezi se delectau atunci cand omorau copii. Formasera niste cluburi, iar micutii erau ucisi chiar in fata mamelor. Mii de bebelusi erau ucisi, nu inainte de a fi torturati: li se scoteau ochii, apoi erau aruncati in santuri.

Acesta era planul imparatului japonez, trimisul cerului, de a cuceri lumea. Cu acest plan diabolic, satanic avea sa cucereasca rand pe rand, Asia, apoi SUA.

Hirohito, imparatul japonez, s-a aliat cu Hitler si nazistii pentru a se asigura ca isi va duce la indeplinire planul. Cu toate astea, Hirohito a fost absolvit de orice vina de americani si nu a putut fi judecat pentru crime de razboi.

Pentru ca planul sau a dat gres, Hirohito nu s-a dat batut. A creat Unitatea 731, care era un program secret in care se testau boli si arme biologice ca plaga bubonica, antraxul, lepra si alte boli si chimicale, pentru a se vedea efectele lor pe oameni.

Cobaii erau rusi, chinezi si coreeni. De cele mai multe ori, oamenii erau disecati pe viu pentru a se vedea ce efecte au bolile pe organele vii.

Pana in prezent Japonia nu a recunscut sau si-a cerut scuze fata de masacrul de la Nanjing.

"Masascrul de la Nanjing este o minciuna inventata de chinezi", a declarat Ishihara Shintaro, un ministru japonez in 1990.

"Japonezii au fost fortati sa mearga la razboi de americani", a declarat Hosei Norota, un membru al partidului Liberal, care se afla la putere in 2001.

Cel mai bun profet al viitorului este trecutul.

Jackpot pentru Becali! Poate lua jucători de 10 milioane de euro cu doar 700.000! 4 transferuri care fac Steaua să strălucească

VIDEO DOAR Hagi dădea AŞA goluri! CE EXECUŢIE a reuşit Zicu împotriva lui PAOK!!! Boloni a rămas MASCĂ

Dan Petrescu face încă un SUPER TRANSFER din Liga 1! Un TITULAR din naţională, SALVAT de "Super Dan"

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
Descoperire macabra! Lampa din piele umana, de pe vremea lui Hitler! FOTO
Descoperire macabra! Lampa din piele umana, de pe vremea lui Hitler! FOTO

La prima vedere este un abajur obisnuit. In genul celui pe care il gasesti si in podul bunicii. Insa textura translucida a materialului iti da de gandit. Apoi vezi porii si caracteristicile care te duc cu gandul la un singur lucru - PIELEA UMANA.

Supravietuitorii Holocaustului pot recupera obiectele confiscate de nazisti
Supravietuitorii Holocaustului pot recupera obiectele confiscate de nazisti

Peste 20.000 de obiecte de arta furate de nazisti in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial sunt disponibile intr-o baza de date online, astfel incat supravietuitorii Holocaust-ului si familiile acestora sa le poata revendica.

"Holocaustul uitat", un reportaj cutremurator, de vineri pe www.protv.ro

CLICK AICI SA VEZI REPORTAJUL! Incepand din 20 noiembrie, pe site-ul www.protv.ro poti vedea documentarul "Holocaustul uitat", realizat de Carmen Avram si echipa Stirilor Pro Tv in 2004.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.