Transformarea șocantă a unui bărbat infectat cu noul coronavirus. ”Nu credeam că virusul este atât de periculos”

Ultima actualizare: 21-05-2020 13:34
mike
Instagram

Un bărbat din America a postat pe rețelele de socializare o poză cu un puternic impac emoțional. Acesta a împărtășit transformarea prin care a trecut după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, scrie buzzfiednews.ro.

"Am vrut să arăt că se poate întâmpla cu oricine. Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, ai condiții preexistente sau nu. Te poate afecta."

În timp ce stătea în patul său într-un cabinet specializat pe tratarea noului coronavirus al unui spital din Boston, Mike Schultz a discutat cu una dintre asistentele care l-au îngrijit. "Am crezut că a trecut doar o săptămână", a spus el pentru BuzzFeed News.

Atunci i-a spus că nu a fost în secție de o săptămână - era acolo de șase.

"Eram atât de slab. Aceasta a fost una dintre cele mai frustrante lucruri pe care le-am pățit", a amintit el. "Nu puteam să țin telefonul mobil, era foarte greu. Nu aș putea tasta, pentru că mâinile îmi tremurau foarte mult".

Săptămâna trecută, Schultz a împărtășit o fotografie cu fanii lui de pe Instagram. Poza din stânga a fost făcută cu aproximativ o lună înainte să se îmbolnăvească. El a făcut fotografia din dreapta într-un cabinet de recuperare. Acesta a mai menționat că a fost epuizant pentru el să se ridice din pat pentru câteva minute ca să facă poza.

"Nu credeam că virusul este atât de periculos decât după ce lucrurile au început să se întâmple", a spus el. „Am crezut că sunt suficient de tânăr pentru a nu mă afecta și știu că mulți oameni cred asta”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO