Traieste cu un glont in creier! I-a intrat prin ochi, dar nu stie cum

11-05-2010 00:00


Radiografia glontului

Peter Hesford, un englez in varsta de 61 de ani, s-a prabusit in timp ce lucra in gradina, iar rudele au crezut ca a suferit un infarct.

Cand au ajuns langa barbat, au vazut ca sangera dintr-un ochi. Nu au stiut exact ce a patit, pana cand medicii le-au aratat radiografiile. Nu mica le-a fost mirarea cand au aflat ca in creierul pacientului se afla un glont.

Incidentul a avut loc pe 19 aprilie, in Manchester, la 4 kilometri de Moss Side, un loc cunoscut pentru incidente violente. Politistii cred ca batranul a fost lovit de un glont ratacit, intr-o confruntare a gangsterilor din zona. Specialistii in balistica nu sunt insa de acord si spun ca proiectilul a fost tras de la o distanta de maximum cateva sute de metri.

Din aprilie si pana acum cateva zile, doctorii au tot incercat sa scoata proiectilul din creierul batranului, dar au renuntat. Glontul este atat de adanc infipt in creier, incat operatia ar aduce mai multe riscuri decat beneficii.

Pana acum, batranul si-a pierdut ochiul stang, este partial paralizat pe partea dreapta, nu poate vorbi si sufera de amnezie cauzata de soc. Isi petrece majoritatea timpului dormind.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati, arme,

VIDEO PROTVPLUS.RO