Tinutele purtate la Globurile de Aur, donate pentru sinistratii din Haiti!


Ultimul update: Joi 27 Septembrie 2012 17:21
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
Globurile de Aur

La Gala Globurilor de Aur starurile si-au aratat solidaritatea pentru sinistratii din Haiti! Multi dintre cei prezenti pe covorul rosu au anuntat ca isi vor scoate la licitatie tinutele purtate la decernarea premiilor.

Gerard Butler, Michael C. Hall, Meryl Streep, Jenna Fischer si Olivia Wilde sunt doar o parte dintre cei care au acceptat sa renunte la tinutele de gala.

Toti banii stransi vor fi donati prin intermediul organizatiei "Artists for Peace and Justice" unui spital din Haiti, care nu a fost afectat de seism.

George Clooney a profitat de prezenta ziaristilor la eveniment pentru a anunta organizarea unui teledon pentru strangerea de fonduri pentru sinistrati. Clooney si cantaretul Wyclef Jean, nascut in Haiti, vor fi cei care vor prezenta teledonul, care urmeaza sa aiba loc in urmatoarele saptamani.

Si James Cameron a declarat ca intentioneaza sa doneze o parte din profitul sau, obtinut cu filmul "Avatar", iar Penelope Cruz i-a rugat pe toti cei care au suficiente resurse de-a da o mana de ajutor sa o faca.

Globurile de Aur: Avatar si The Hangover, cele mai bune filme ale anului!
Haiti: strazi pline de raniti care striga dupa medicamente sau mancare
Haiti, intre disperare si violenta!
FULLSCREEN
Tinutele purtate la Globurile de Aur, donate pentru sinistratii din Haiti!
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO