Tânără filmată în timp ce dansa provocator pe străzile incendiate, în Barcelona

21-10-2019 22:21

dans, barcelona

O tânără îmbrăcată sumar a fost filmată în timp ce dansa provocator pe străzile din Barcelona, unde, în aceste zile s-au desfășurat manifestații extrem de violente. Gestul său a devenit viral pe rețelele sociale.

De 8 zile, Catalonia se confruntă cu demonstraţii presărate cu violenţe, după condamnarea a 9 lideri separatişti catalani la ani grei de temniţă pentru acţiunile din 2017.

 

Sandra Kisterna, în vârstă de 22 de ani, s-a filmat dansând provocator pe străile din Barcelona, printre grămezi de obiecte incendiate. Tânăra a declarat că dansul reprezintă modul său de a protesta față de ceea ce se întâmplă în Spania.

“Sunt conștientă că nu toți vor aprecia gestul meu, dar am aceeași libertatea de exprimare ca toați ceilalți. Sunt oameni care protestează violent, dare u nu vreau să fac asta. Ceea ce am văzut aseară în Barcelona a fost înfiorător. Orașul meu e distrus, era haos peste tot”.

Însă, gestul său nu a fost primit cu cuvinte de laudă de către urmăritori, mulți spunând că dansul nu are niciun sens într-un astfel de context.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO