Sase romani acuzati de viol, cat pe ce fie linsati in Italia

Ultima actualizare: 06-11-2012 00:12

Sase romani au fost arestati intr-un orasel de langa Roma. Conationalii nostri se numara printre suspectii retinuti, dupa un caz de viol intens mediatizat.

In aceste conditii, zeci de demonstranti furiosi s-au adunat in fata comisariatului unde erau audiati si romanii, cu intentia sa ii linseze."Porci nenorociti", "Sa-i dati pe mana tatalui fetei!" Asta au scandal zeci de italieni furiosi in fata comisariatului carabinierilor din Guidonia la portile Romei.

Majoritatea protestatarilor sunt simpatizati ai extremei drepte. S-a ajuns din nou aici dupa ce o tanara de 21 de ani a fost violata de cinci indivizi, iar prietenul ei a fost batut crunt pentru ca a incercat s-o apere.

Carabinierii au luat la rand taberele nomazilor si apartamentele ocupate de imigrantii din est si luni-noapte au operat mai multe arestari.

Ulterior, presa italiana a precizat ca cel putin sase romani sunt dupa gratii. Se pare ca unii dintre suspecti ar fi incercat sa fuga cu o masina, blocata ulterior de politie pe autostrada.

Pentru a preveni actele de violenta, guvernul Berlusconi intentioneaza sa desfasoare in orase 30.000 de militari de zece ori mai multi decat in prezent.

Desi autoritatile incearca sa imbunatateasca imaginea romanilor, recent alti trei romani au fost arestati la Madrid pentru ca ar fi ucisi un peruan.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO