S-a plans ca are cancer, a primit 10.000 de dolari si...si-a pus silicoane!

Ultima actualizare: 21-05-2012 19:19
silicoane

O tanara din Texas este anchetata de politisti pentru inselaciune, dupa ce a pus in scena un scenariu bolnav. Fata a povestit in stanga si in dreapta ca are cancer la san si, cand a primit banii stransi din donatii, s-a dus si si-a marit sanii.

motto: Fata draga, nu fi Trista, fiindca e pacat!

Trista Lathern
Trista Lathern, in varsta de 24 de ani,  i-a "marturisit" mai intai sotului ca are cancer. Disperat, bietul om a dat semnalul de alarma printre apropiati.

Impresionati de "drama" tinerei,  pana si colegii sai de munca au renuntat la plata pentru ore suplimentare, astfel incat banii sa ajunga la Trista.  Care, intre timp, a avut grija sa se si rada pe cap, sa arate intocmai ca o persoana care urmeaza un tratament.

O petrecere caritabila si 10.000 de dolari mai... tarziu, fata a "depasit" brusc episodul cancerigen. Asa cum avea sa le marturiseasca politistilor, si-a pus implanturi cu silicon.

Exact in ziua in care a fost arestata, sotul pacalit a cerut instantei anularea casniciei si custodia celor doi copii. Barbatul sustine ca a fost pacalit sa spuna "DA" de cea care - asa cum aveau sa descopere anchetatorii - o mai "comisese" si-n trecut: fusese acuzata de inselaciune cu cecuri false.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO