S-a fotografiat dupa un atac de panica si a publicat imaginea pe internet. Raspunsul exceptional primit de aceasta tanara

11-04-2016 10:17

Amber Smith

Selfie-ul pe care si l-a facut o tanara pentru a arata cosmarul prin care trec persoanele care sufera atacuri de panica a devenit viral pe retelele de socializare.

Amber Smith este o tanara frumoasa, are o afacere de succes si mii de fani care vin la workshop-urile tinute de ea. Insa nimeni nu banuieste ca Amber sufera de anxietate si are adeseori atacuri de panica, scrie The independent.

Satula sa i se spuna "sa fie mai fericita" sau "sa treaca peste", tanara a publicat pe pagina sa de Facebook doua imagini, dintre care una facuta dupa un atac de panica.

"Prima poza: asa ma prezint eu pe internet. Imbracata frumos, machiata, cu filtre. Partea "normala" a mea. A doua poza: facuta in aceasta seara, la scurt timp dupa un atac de panica pe fondul anxietatii de care sufar. Si asta e partea normala a mea, doar ca este cea pe care oamenii nu o vad. M-am saturat de toata stigma care inca exista in jurul afectiunilor mintale", a scris Amber pe pagina sa de Facebook.

God knows why I'm doing this, but people need some home truths..Top picture: What I showcase to the world via social...

Posted by Amber Smith on Sunday, 3 April 2016

Ea i-a indemnat pe toti cei care au atacuri de panica sa nu sufere in tacere si sa caute sprijinul familiei sau al prietenilor.

Postarea sa a fost redistribuita de peste 9.000 de oameni, iar Amber spune ca a primit sute de mesaje de incurajare dupa ce pozele au devenit virale.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO