Practici vrajitoresti extreme. A incercat sa isi inghita propriul copil

05-02-2011 16:08
Sursa: www.stuff.co.nz

ritual vrajitorie

Scena incredibila s-a petrecut in Papua, Noua Guinee, acolo unde localnicii spun ca au vazut cum un barbat, cunoscut ca narcoman, a incercat sa-si inghita pruncul abia nascut, in timp ce participa la un ritual de vrajitorie.

Politistii spun ca localinicii oraselului Tabubil din vestul provinciei au fost treziti din somn de tipetele ingrozitoare ale copilului. Pana ca oamenii sa intervina si sa-l predea pe barbat politiei, copilul a murit din cauza ranilor grave.

Comunitatea din Tabubil este inspaimantata de cele intamplate, pentru ca in randul localnicilor exista o credinta puternica in vrajitorie, iar barbatul participa la un astfel de ritual pagan.

Oamenii cred ca barbatul voia sa intre intr-o societate secreta si de aceea ar fi vrut sa treaca mai intai printr-un ritual al initierii, in care i s-ar fi cerut un sacrificiu, adica propriul copil.

Suspectul a fost retinut de politisti, impreuna cu sotia lui. Autoritatile spun ca barbatul este un cunoscut consumator de droguri si ca acum cativa ani a mai fost implicat intr-un incident. Atunci, el a inceput sa se poarte ca si cum si-ar fi pierdut mintile.

Acesta nu este singura intamplare de acest fel care s-a petrecut in Noua Guinee in ultimii ani. In 2009, de exemplu, se estimeaza ca cel putin 50 de oameni au fost omorati in ritualuri de vrajitorie sau au fost victimele unor morti subite, in comunitatile izolate din aceasta zona a lumii.

 

Sursa: www.stuff.co.nz


VIDEO PROTVPLUS.RO