Personajele din filmul "Up in the air" exista si-n realitate!

Ultima actualizare: 23-06-2012 13:36

Sambata la Londra, duminica la Chicago, iar luni, la Singapore! Exista oameni a caror slujba presupune sa fie tot timpul pe drumuri. Un asemenea stil de viata le aduce insa si avantaje, cum ar fi un card de fidelitate la o companie aeriana.

Din experienta unui asemenea calator de cursa lunga par sa se fi inspirat si scenaristii filmului "Up in the air", cu George Clooney in rolul principal. Pelicula concureaza in cursa pentru Premiile Oscar, de al carei deznodamant ne despart mai putin de 48 de ore.

George Clooney este calatorul celor 10 milioane de mile. Oricat ar parea de incredibil, exista oameni care duc, in realitate, o asemenea viata. Si le si place, pe deasupra!

Jennifer Moody este consultant pe probleme de sanatate si calatoreste tot timpul de la un spital la altul pentru a-si oferi solutiile.

Numai anul trecut, Jennifer a parcurs 200.000 de mile in drumurile facute in interes de serviciu, iar in 2010 spera sa atinga pragul celor 3 milioane de mile.

Detinerea unui card de fidelitate presupune o sumedenie de facilitati. De pilda, posesorul e crutat de neplacutele cozi de la imbarcare, are rezervat locul preferat in avion si acces la clubul de lux al aeroportului.

Reversul medaliei? La 38 de ani, Jennifer este celibatara si recunoaste ca ii este foarte greu sa aiba relatii de durata. Si totusi, pentru nimic in lume n-ar renunta la aceasta viata trepidanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO