OZN-urile sunt reale! Asta cred mai multi locuitori din Kansas

Ultima actualizare: 30-10-2012 23:04

Nu suntem singuri in univers! Cel putin asta cred mai multi locuitori din Kansas, Missouri, care insa nu s-au multumit doar sa-si proclame aceasta convingere.


Ei au inceput deja investigatiile si sunt gata sa nu renunte la ele pana cand nu vor pune mana pe cel putin un extraterestru. N-ar trebui sa le fie prea greu, de vreme ce, sustin ei, creaturile din spatiu sunt printre noi si rapesc din cand in cand pamanteni, pe care ii duc in farfuriile lor zburatoare.

Unii oameni au chiar si o teorie, ca este un abis temporal sau o calatorie in timp, ca poate noi calatorim inapoi in timp, venind din viitor.
Margie Kay, reprezentanta Reteaua Mutuala a OZN-urilor
Margie nu se indoieste de existenta farfuriilor zburatoare. Nu de alta, dar a vazut pana acum noua sau zece astfel de obiecte bizare.

Majoritatea imaginilor cu OZN-uri sunt pe internet, doar la un click distanta. Desi multe sunt farse, tocmai aceste filmulete i-au convins pe membrii gruparii sa treaca la treaba. Nu de alta, dar au o misiune de indeplinit: "Intai incercam sa demonstram ca toate aceste imagini sunt falsuri si pacaleli si apoi sa scapam de ele. Dupa aceea, poate ne raman 5-10% din toate imaginile disponibile, pe care le vom desemna ca fiind reale," spune Margie Kay, reprezentanta Retelei Mutuale a OZN-urilor.

Daca existenta OZN-urilor ti se pare in continuare de necrezut, afla ca Margie pretinde ca a vorbit deja cu foarte multi oameni, pe care i-ar fi rapit la un moment dat extraterestrii. Respectivii pamanteni nu pot explica, spune ea, de ce, timp de cateva ore sau zile, parca au intrat in pamant.

Astfel, pe langa goana dupa farfurii zburatoare, membrii gruparii s-au ales cu o noua preocupare. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO