Omul cu chip de monstru! Doctorii: Este unic in lume

Ultima actualizare: 02-10-2012 05:41
Sain Mumtaz

Pakistanezul Sain Mumtaz sufera de o boala congenitala, insa medicii nu au un diagnostic pentru el. Tanarul crede ca a fost blestemat de Dumnezeu si ca este numai si numai datoria lui sa poarte greutatea acestui teribil blestem.

In copilarie, Sain Mumtaz, acum in varsta de 19 ani, a fost diagnosticat cu sindromul Proteus, aceeasi boala congenitala rara de care suferea si Joseph Merrick sau Omul-Elefant. Cum insa sindromul Omului Efefant afecteaza numai o parte a corpului, simetria diformitatilor lui Sain le sugereaza doctorilor ca tanarul sufera de o alta boala. Care este aceasta insa, nimeni nu a putut sa spuna cu certitudine.

Mai mult decat atat, doctorul Edwin Kirk, un cunoscut genetician australian, crede ca Sain este unic in lume. Niciun alt caz asemanator cu al sau nu a fost pana acum documentat.

Dupa ce a fost consultat de echipa de specialisti condusa de Edwin Kirk, familia lui Sain a decis sa refuze interventia chirurgicala propusa de acesta pentru a indeparta o tumoare de la gat, care ii ameninta viata. Tanarul spera acum ca exercitiile de respiratie propuse de doctorul Kirk il vor ajuta sa-si prelungeasca viata.

Sain isi castiga painea cersind pe strazile orasului sau natal, insa viseaza sa isi dechida propria afacere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO