Noua ediție a calendarului Pirelli a fost lansată la Milano. Letizia Casta și Gigi Hadid, în distribuție

06-12-2018 19:15


Noua ediție a calendarului Pirelli a fost lansată la Milano, în prezența autorului, celebrul fotograf Albert Watson și a muzelor sale.

Letizia Casta și Gigi Hadid sunt doar o parte din "distribuția" ediției cu numărul 46. Cu toții interpretează poveştile unor femei care luptă, se sacrifică și încearcă să-și trăiască visurile în realitate.

Frumoasele Laetitia Casta, Halle Berry şi Gigi Hadid s-au lăsat fotografiate înainte de lansarea noului calendar Pirelli.

Ediţia 2019 a calendarului aduce în prim-plan femei fascinante şi puternice, care-şi urmăresc visurile şi îşi pun întrebări despre viaţa lor. Succesiunea de 40 de fotografii a fost botezată "Dreaming", după un concept al celebrului fotograf scoţian Albert Watson.

Atunci când vorbim despre Albert Watson, ne gândim la fotografiile pe care i le-a făcut lui Alfred Hitchcock, Steve Jobs sau Kate Moss. De această dată, el este realizatorul faimosului calendar Pirelli, Pirelli 2019. Şi atunci când vorbim despre calendarul Pirelli, toată lumea se aşteaptă să vedem femei dezbrăcate. Ei bine, acum întâlnim 4 poveşti ale unor femei care se gândesc cum să devină visele lor realitate.

Laetitia Casta întruchipează o pictoriţă care trăieşte cu partenerul ei, un dansator "interpretat" de Serghei Polunin.

Andreea Esca: - Ce vis ai avut şi a devenit realitate şi care este visul rămas neîmplinit?

Laetitia Casta: - Visul care nu a devenit realitate e tot ce se întâmplă în lume, ce li se întâmplă femeilor şi copiilor în Nigeria sau Yemen. Un vis care a devenit realitate este faptul că mă pot afla aici, azi.

Balerinul Serghei Polunin este o figură controversată. Nu în ultimul rând, din pricina tatuajului de pe piept cu chipul lui Vladimir Putin.

"Cred în ideea că le poţi trimite dragoste oamenilor şi îi poţi proteja. Mai ales când sunt înconjuraţi de energie negativă, îmi place să o îndepărtez de ei. Văd calităţile lui bune, iar în acest fel eu îi protejez energia", explică Serghei Polunin.

Gigi Hadid intră cu naturaleţe în rolul unei femei bogate, proaspăt despărţită de iubitul ei şi care i se confesează celui mai bun prieten, "interpretat" de creatorul de modă Alexander Wang.

Discuţia cu fotograful nu poate ocoli subiectul #metoo.

Mişcarea MeToo are de-a face cu hărțuirea femeilor. Să fotografiezi o femeie nud nu are nicio legătură cu hartuirea. Mereu întreb femeile un lucru simplu: fac un pictorial mâine, ar trebui să pozezi nud, gândeşte-te şi spune-mi da sau nu”, explică Albert Watson.

Primul număr al calendarului Pirelli a apărut în 1964, atunci era oferit cadou furnizorilor companiei şi clienţilor şi putea fi admirat în locuri precum garajele auto.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO