Nebun de legat. Si-a tinut sotia inchisa in beci 16 ani. Motivul e uluitor


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 03:28
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2011 12:58
Categorie: Stiri externe
Joao Batista Groppo

Si-a tinut sotia inchisa in beciul casei timp de 16 ani pentru a putea trai in liniste cu amanta. Joao Batista Groppo, in varsta de 64 de ani, a fost arestat, dupa ce politistii au gasit-o pe femeie in pivnita plina cu fecale si gandaci morti.

Dupa ce au primit un indiciu, politistii din Sorocaba, Sao Paulo, Brazilia, s-au deplasat la locuinta lui Joao Batista si au gasit in beciul casei pe sotia acestuia, Aparecida Groppa, in varsta de 64 de ani.

Pivnita nu aveam mai mult de 12 metri patrati, era plina de fecale si gandaci morti.

A fost gasita complet goala, invelita intr-o patura si culcata pe ciment, ferestrele fusesera blocate si acoperite”, au spus reprezentantii politiei.

Joao Batista Groppo si amanta sa au fost arestati. Cei doi ar putea sa stea 8 ani dupa gratii pentru fapta lor. Barbatul a sustinut in fata autoritatilor ca si-a inchis sotia pentru ca aceasta ar fi fost agresiva si bolnava psihic.

Un reprezentant al politiei a declarat ca femeie tinuta prizonier nu s-a manifestat deloc agresiv la eliberare si ca singurele probleme psihice pe care le-ar putea avea ar fi cele cauzate de cruzimea la care a fost supusa.

Cazul brazilianului aminteste de cel al lui Josef Fritzl, barbatul din Austria care si-a tinut propria fiica inchisa in pivnita casei timp de 24 de ani.

Josef Fritzl, condamnat la inchisoare pe viata! Biografia unui monstru!

SOCANT! Monstrul Josef Fritzl si-a violat fiica de trei mii de ori!

Sursa: The Sun

Tags: violente,

Monstrul Fritzl ii cerseste bani de dupa gratii fiicei pe care a violat-o
Fiica abuzata a
VIDEO PROTVPLUS.RO