Momentul în care un cunoscut wrestler moare în ring. Publicul a crezut că se preface. VIDEO

Ultima actualizare: 12-05-2019 08:52
silver king

Silver King, un cunoscut wrestler, a murit în ring, chiar în timpul unei lupte desfășurate la Teatrul Roundhouse, din Camden, Londra, relatează Daily Mail.

Pe numele său real, Cesar Cuauhtemoc Gonzalez Barron, wrestlerul mexican cunoscut drept Silver King a murit la 51 de ani. Silver King a jucat în comedia Nacho Libre din 2006 alături de Jack Black. Mai multe imagini cu Silver King găsiți în galeria foto a acestui articol!

Wrestlerul mexican participa sâmbătă seara la un show în nordul Londrei. S-a prăbușit pe ring sub privirile îngrozite ale publicului care a crezut inițial că Silver King se preface și că totul este doar coreografie. Rivalul cu care a luptat își savura victoria când tragedia s-a petrecut. 

Imediat a fost înconjurat de alți wrestleri care au încercat să-l resusciteze în timp ce publicul, printre care mulți copii, era evacuat din sală.

Un martor a relatat scenele de groază: ”Ceilalți wrestleri au sărit în ring și au adus un defibrilator. A fost înspăimântător, au evacuat spectatorii, dar au trecut cam 20 de minute până să ajungă o ambulanță.”

Organizația World Wrestling Council a confirmat cu un mesaj pe Twitter că Silver King a murit.

Pe Twitter au fost publicate înregistrări cu momentul în care Silver King este resuscitat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO